Lauri Untamo, Hyrylä
190

Elä enemmän!

Olen 47-vuotias farmaseutti ja myyntipäällikkö Hyrylästä.

Tutustu kotisivuihini: www.lauriuntamo.fi

Linktr.ee/lauriuntamo 

Ota yhteyttä: lauri.untamo@gmail.com 

Tuusulassa voi kuntalainen elää enemmän

Hyvään elämään kuuluvat Tuusulassa luonto, kulttuuri ja hyvät liikuntamahdollisuudet. Tuusulassa on lasten ja nuorten palveluiden sekä koulujen ja päiväkotien oltava laadukkaita ja turvallisia. Harrastusmahdollisuuksia on Tuusulassa paljon. Kunnan on tuettava yhdistysten ja seurojen toimintaa avustuksilla ja tarjoamalla tiloja.

Jotta tämä mahdollistuisi, tulee kunnan talouden hoitaa hyvin. Kuntalaisilta kerätyt verorahat on käytettävä vastuullisesti ja tehokkaasti. Kunnan veroprosentti ja kiinteistöveroprosentti tulee olla kilpailukykyisiä naapurikuntiin verrattuna.

Tuusulassa on monipuolista asumista. Omakotitalotontteja tulee olla tarjolla riittävästi halukkaille. Tuusulan asuntoalueet ovat hyvin hoidettuja ja palvelut ovat lähellä.

Tuusulaa tulee kehittää osana Helsingin seutua. Tuusulan sijainti on Suomessa ainutlaatuinen, lentokentän vieressä lähellä Helsinkiä. Tuusulan tulee houkutella kuntaan asukkaita ja yrityksiä.

Moni tuusulalainen asioi ja käy työssä kunnan ulkopuolella. Joukkoliikenteen on oltava niin sujuvaa, että se on aito vaihtoehto yksityisautolle. Yksityisautoilu on monelle välttämättömyys, jota ei saa vaikeuttaa. Työmatkalla ei saa olla ruuhkamaksuja.

Tuusulaan muodostui 1900-luvun vaihteessa taiteilijayhteisö, joka muodostui merkittäväksi tekijäksi maamme itsenäisyydelle. Samalla kun vaalimme Tuusulassa tätä historiaa, rakennamme uutta kulttuuria. Tuusulan kunnan tulee tukea ja toimia yhteistyössä kulttuurin- ja taiteentekijöiden kanssa. Tuusulassa toimii jatkossakin laaja harrastelija- ja ammattitaiteen tekijöiden verkosto, joka luo elämyksiä ja iloa tuusulalaisille.

Terveelliseen elämään Tuusulassa kuuluu myös laadukkaat liikuntamahdollisuudet. Kunnassa tulee olla laadukkaita lähiliikuntapaikkoja. Lisäksi urheilukeskuksesta muodostuu laaja liikuntakeskus eri lajien harrastajille. Tuusulassa on myös luonnontilaisia metsiä, peltoja, järviä ja pyöräteitä liikunnan harrastamiseen.

Lauri Untamo
Hyrylä