Sanna Kervinen, Tuusula
239

Terveys, turvallisuus, talous

  • Olen 53-vuotias fysioterapeutti ja viestintäyrittäjä
  • Asun Tuusulan Kirkonkylässä
  • Perheeseeni kuuluvat aviomies, kolme jo aikuista lasta sekä kaksi lastenlasta
  • Mieluisin harrastukseni on liikunta, lajit vaihtelevat vuodenaikojen mukaan

Haluan, että ihmiset pääsevät sujuvasti hoitoon, aina silloin kun hoitoa tarvitsee. Minulle on erityisen tärkeää, että pystymme turvaamaa ikäihmisten palvelut sekä lasten ja nuorten mielenterveyden hoitamiseen liittyvät palvelut. Haluan vaikuttaa siihen, että sosiaali- ja terveyspalveluiden käyttäjillä on mahdollisuus vaikuttaa omiin palveluihinsa. Sen sijaan ei ole niinkään merkitystä sillä, tuottaako palvelut hyvinvointialue, yritys tai yrittäjä vai sote-alan järjestö. Fysioterapeutin koulutukseni antaa minulle hyvää pohjaa ja asiantuntemusta terveyspalveluista.

Olen toiminut 20 vuotta kuntapäättäjänä Tuusulassa. Olen myös työskennellyt kahdeksan vuotta Keski-Uudenmaan Pelastuslaitoksen johtokunnassa. Turvallisuuteen ja varautumiseen liittyvät asiat ovat minulle tuttuja. On tärkeä huolehtia, että kaikilla on turvallinen koti ja työympäristö. Varautuminen häiriötilanteisiin, luonnonkatastrofeihin tai suuronnettomuuksiin on oltava aina ensiluokkaista.

Ääni minulle on ääni vastuulliselle taloudenpidolle. En halua, että hyvinvointialueiden huonosti hoidetun talouden takia Keski-Uudenmaan alueen asukkaiden palvelut kärsivät, verotaakka kasvaa tai valtion velkaantuminen kiihtyy. En kannata maakuntaveroa, sillä se johtaisi väistämättä suomalaisen työn verotuksen kiristymiseen.

Tavoitat minut:

sanna.kervinen@luottamus.tuusula.fi
www.sannakervinen.fi
puh. 040 588 3416